Quantum-Touch® energiahoito

Kuva: QT Inc / QT Suomi

Quantum-Touch® energiahoito, Värähtelytaajuus, Resonanssi ja mukautuminen, malli korkeammasta värähtelytaajuudesta, Sisäinen Parantaja, Kvanttimaailma, Kvantti, Kvanttikenttä

Quantum-Touch®, suomeksi kvanttikosketus.

Kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden nostoon hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua.

Lähihoito tapahtuu istuen / seisten / hoitopöydällä, kevyellä hoitavalla kosketuksella. Kaukohoito on myös mahdollinen. Hoidettavalla on hyvä olla mukavat vaatteet päällä. 


Hoito tapahtuu kvanttikentässä, subatomisella tasolla, ja paranemista voi tapahtua kaikilla tasoilla (fyysinen-, tunne-, ajatus- ja henkinen taso).

Toisinaan jo yksi hoitokerta riittää, ja toisinaan keho tarvitsee useamman hoitokerran parantaessaan vaivaa, joka on esim. muodostunut pitkän ajan kuluessa ja tarvitsee aikaa sopeutuakseen muutokseen. Hoidossa seurataan hoidettavan kehon antamia viestejä ja edetään niiden mukaisesti.  

Quantum-Touch® on tehokas ja monipuolinen sekä kokonaisvaltainen energiahoito. 

Auttaa mm. seuraaviin vaivoihin: kivut, skolioosi,  kehon ja luuston virheasennot, tunnelukkojen avautuminen, nivelvaivat, tulehdukset, stressi ja väsymys.

Hoidossa intentio suunnataan uuden paradigman mukaisesti, täydelliseen terveyteen ja hyvinvointiin hoidettavalla alueella ja hoidettavan asian suhteen.

Hoitaja ylläpitää korkeaa värähtely-taajuutta. Hoidettavan Sisäinen Parantaja, synnynnäinen kehon viisaus, vastaanottaa energian ja toimii näin parantajana, parantaen sen minkä näkee sillä hetkellä tarpeelliseksi. Keho parantaa itsensä käsittämättömän suurella viisaudella.

Kvanttimaailmassa kaikki aine on kietoutunut yhteen. Itse asiassa me kaikki jaamme yhteisen suuren morfisen kentän. Tieteelliseltä näkökannalta kvantti (a quanta) on pienin määrä säteilyenergiaa (sisältäen elektromagneettisen energian).

Kuva: QT Inc / QT Suomi

Miten Quantum-Touch® hoito tapahtuu? Miltä hoito tuntuu?

Riippuen siitä, mitä kehon aluetta hoidetaan, hoidettava joko istuu tai seisoo tai vaihtoehtoisesti lepää hoitopöydällä. 

Hoidon aikana hoitaja koskettaa hoidettavaa vain aivan kevyesti seuraten hoidettavan kehon reaktioita ja hoitovastetta. Hoito kestää yleensä noin tunnin ja usein ongelma ratkeaa jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Kuitenkin, koska hoito ja kehon paraneminen perustuvat solujen värähtelytaajuuden kohoamiseen hoidettavassa kohdassa ja kehon oman paranemisen aktivoitumiseen, paraneminen voi tarvita myös useampia hoitokertoja. 

Useimmiten jo ensimmäisellä hoitokerralla nähdään, miten keho reagoi tähän hoitoon. Jos keho reagoi vähänkin, voidaan lähteä siitä, että tämä hoitomuoto tulee pidemmän päälle auttamaan hoidettavaa. 

Se, kuinka usein Quantum-Touch® hoidossa pitäisi käydä, on yksilöllistä.

Monet eivät tarvitse kuin yhden ainoan kerran, kun taas toiset kokevat parhaimmaksi käydä säännöllisesti kerran viikossa, varsinkin silloin, kun hoidettava vaiva on krooninen, toistuva rasitusvamma tai kun halutaan nopeuttaa kehon paranemista mahdollisimman paljon.

Hoito koetaan usein kihelmöintinä, "kuplintana", kutiavana tunteena, lämpönä, pistelyinä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan esim. äärettömän rentouttavana, rauhoittavana tai virkistävänä.

Olipa hoidettavan tuntemus mikä tahansa, se on kuitenkin merkki siitä, että hänen kehonsa on alkanut reagoida Quantum-Touch® -hoitoon.

Varsinaisen hoidon jälkeen keho sopeutuu hoidon muutoksiin noin kolmen vuorokauden ajan.

Ennen hoitoa, hoidon aikana, hoidon jälkeen 3 päivän aikana on tärkeää juoda riittävästi vettä. 

Tervetuloa kokemaan Quantum-Touch-hoito, koska hoidon kokeminen suoraan itse on paras tapa tuntea Quantum-Touch ja sen mahdollisuudet auttaa sinua juuri nyt, mikä avaa mahollisuuden paranemiselle. 

Kuva: QT Inc / QT Suomi

Historiaa, Koulutus, Koulutusuudistus, yhdistäminen toisiin hoitomuotoihin, kaikki koulutukset saatavana verkkokoulutuksina vuodesta 2020 alkaen

Quantum-Touch® on Richard Gordonin kehittämä ja on lähtöisin USA:sta vuonna 1995. 

Quantum-Touch® on rekisteröity tuotemerkki. Quantum-Touch® on levinnyt maaillmanlaajuiseksi.

Richard Gordon julkaisi vuonna 1999 kirjan Quantum-Touch The Power to Heal, johon Level 1 -koulutus alkuperäisesti pohjautuu. 

Vuonna 2016 tapahtui koulutusuudistus ja Level 1 ja 2 -koulutukset päivitettiin tähän päivään. Maailma ja energiat ovat muuttuneet.

Vuonna 2020 kaikki Quantum-Touch -koulutukset, sekä level 1 että level 2 tason koulutukset avautuivat verkkokoulutuksiksi, vastaavien lähikoulutusten vaihtoehdoksi. Vuonna 2020 on tullut myös uusi koulutuksia, kun Manifesting Miracles, joka on L2 tason koulutus, sekä EnergyBoost-minikurssi. 

Quantum-Touch® on maailmalla yksi kaikista nopeimmin leviävistä energiahoidoista, ja ainutlaatuinen sekä menetelmänsä että hoitotulostensa suhteen, jotka ovat usein lähes uskomattomia.

Quantum-Touch®  energiahoitoa voi myös yhdistää myös muihin hoitomuotoihin.  Sitä käyttävät hoitotyössään niin lääkärit, fysioterapeutit, kiropraktikot, osteopaatit, reiki-hoitajat, hierojat, perinteiset energiahoitajat ja  täydentävien hoitomuotojen harjoittajat.

Tutkimuksia

Quantum-Touch®:sta on tehty paljon tutkimuksia. 

Energiahoidoista yleensä ja niiden vaikutuksista on ympäri maailmaa olemassa tutkimuksia, joista lähes kaikki ovat päätyneet siihen, että hoidoilla todella on positiivisia vaikutuksia.

Erittäin kattava tutkimus Quantum-Touch®:n vaikutuksesta kroonisiin tuki -ja liikuntaelimistön kipuihin ja rentoutukseen on Adara L Waltonin väitöskirja: 

Rev. AdaRA L. Walton, N.D., Ph.D.:

"The Impact of Quantum-Touch on Clients with Chronic Musculoskeletal Pain."

Linkki artikkeliin:

https://www.quantumtouch.com/en/about-quantum-touch/research

Tämä pilottitutkimus kokosi yhteen tulokset 11:sta vapaaehtoiselta (iältään 18-64 v). Suurimmalla osalla oli tavanomainen kipulääkitys. Saatiin selvä todiste siitä, että Quantum-Touch auttoi tehokkaasti krooniseen tuki- ja liikuntaelimistön kipuun.

Muutamia esimerkkejä Quantum-Touch hoidon vaikutuksista:

Skolioosin ja mun luuston ja  yleensä koko kehon virheasentojen korjaukset 

Skolioosin ja  muun luuston asennon ja koko kehon virheasentojen korjaaminen ja paraneminen on tavallista Quantum-Touch® hoidossa, mikä on tehnyt Quantum-Touch®:sta kuuluisan ja tunnetun hoitomuodon koko maailmassa. 

Quantum-Touch® on osoittautunut yhdeksi tehokkaimmista hoitomenetelmistä nimenomaan skolioosin hoidossa. Skolioosi tarkoittaa selän ja/ tai selkärangan kieroutumaa tai vääntymää. Kieroutuma voi johtua esimerkiksi lantion tai olkapäiden vääntyneestä asennosta. Useissa tapauksissa skolioosin syytä ei suoranaisesti voida määritellä jostakin tietystä syystä johtuvaksi. 

Lantion virheasennon korjaus samoin kuin selkärangan tai lapojen / olkapäiden sekä pään asennon asentokorjaukset tapahtuvat kevyen kosketuksen kautta. Tällöin luut ja muut kiinteinä pidetyt rakenteet ikään kuin "liukuvat" spontaanisti oikeaan asentoonsa. Hoidossa ei koskaan käytetä voimaa, vaan kehon annetaan itse hoitaa itse itsensä.

Usein vaikea skolioosi vaatii pidemmän hoidon sarjahoitona. Kehon sopeutuu uuteen asentoon. Korjaava liike vaikuttaa niin kehon lihaksiin, jänteisiin kuin sisäelimiinkin. Selkärangan äkilliset, suuret korjausliikkeet eivät ole kehon kokonaisvoinnille hyväksi. Quantum-Touch on tehokas ja turvallinen hoitomuoto.


Kipu ja kivun lievennys ilman lääkkeitä - Kivut pois!

Quantum-Touch® on erittäin hyvä kipujen hoitoon. Kun kipuja on ensin hoidettu, niin usein sen jälkeen päästään etenemään hoidossa.

Kipu, joka on joko ajoittaista, toistuvaa tai jatkuvaa, alentaa elämänlaatua. Normaalisti otamme särkylääkkeen kivun iskiessä ja useimmiten se auttaa. Kuitenkin jatkuva tai usein toistuva kipulääkkeiden syönti vahingoittaa elimistöämme - asia, josta myös lääkärit nykyään varoittavat. Lisäksi mitä enemmän kipulääkkeitä syöt, sitä enemmän tulet niitä jatkossa tarvitsemaan. Lopulta mikään määrä kipulääkkeitä ei tunnu enää tehoavan kipuusi. Kipua kuitenkin voidaan ja sitä myös kannattaa pyrkiä hoitamaan muilla, ei-lääkinnällisillä, keinoilla. Quantum- Touch® vaikuttaa kivun syyhyn, eikä pelkästään dumppaa kivun kokemista heikommaksi. Keholla itsellään on uskomattoman tehokkaat keinot parantaa itsensä sekä hallita kivun kokemista.

Toisinaan krooninen, jopa vuosia kestänyt kipu voi hävitä yhden ainoan Quantum-Touch® -hoidon aikana. Toisinaan kipu tai ongelma taas lievenee asteittain useiden hoitokertojen aikana.

Lihasten rentouttaminen, yläselän ja hartioitten säryt

Quantum-Touch® hoito rentouttaa kireitä lihaksia ja jänteitä. Normaalin, noin tunnin mittaisen kvanttikosketushoidon on todettu lisäävän noin 5% veren happipitoisuutta, mikä puolestaan lisää muun muassa lihasten sisäistä verenkiertoa. Tämä lämmittää lihaksia sisältäpäin.

Hoidon aikana hoitaja koskettaa hoidettavaa vain aivan kevyesti seuraten hoidettavan kehon reaktioita ja hoitovastetta. Hoito kestää yleensä noin tunnin ja useimmiten lihasrentous saavutetaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Kuitenkin, lihasjännityksen syyt kannattaa selvittää, sillä usein ne liittyvät huonoon työasentoon tai muuhun sellaiseen asiaan, johon hoidettavan kannattaa kiinnittää huomiota.

Hoidon vaikutusmekanismiin liittyy sekä sähkömagnetismi että värähtelytason muutos, jolloin energiahoitaja toimii ikäänkuin hoitolaitteena (jos niin voi nyt sanoa), joka saa aikaan hoitovaikutuksen. Varsinkin hartioiden ja yläselän kivut ja säryt liittyvät usein lihasten kireyteen. Tällöin esimerkiksi perinteinen hieronta yhdistettynä Quantum-Touch® hoitoon on todella hyvä hoitoratkaisu. Eipä siis ihme, että niin monet hierojat ovat kouluttautuneet myös Quantum-Touch® hoitajiksi.


Mihin Quantum-Touch®:a käytetään?

Quantum Touch®:a voidaan käyttää useissa vaivoissa ja ongelmissa hyvin tuloksin, esim:

 • Luuston tai yleensä kehon virheasennon korjaus
 • Kivun lievennys, akuutti tai krooninen
 • Lihasten rentouttaminen, yläselän ja hartioiden säryt
 • Selkäsärky
 • Päänsärky
 • Nivelvaivat
 • Jäätynyt olkapää
 • Stressi ja väsymys
 • Tunnelukkojen avautuminen
 • Urheiluvammojen nopea paraneminen
 • Toistuvat rasitusvammat
 • Paranemisen nopeutuminen
 • Pehmytkudosvammat
 • Tulehdukset
 • Immuunijärjestelmän vahvistaminen
 • Leikkausten jälkeinen hoito
 • Arvet, palovammat ja muut ihovammat
 • Muistihäiriöt
 • Unettomuus
 • Periaatteessa Quantum-Touch®:a voidaan käyttää vaivaan kuin vaivaan. Kansainvälisesti on valtavan paljon kokemuksia siitä, mihin kaikkeen se on auttanut.

Täydentävät ja vaihtoehtoiset hoitomuodot / CAM-hoidot / Complementay and Altenative Medicine

Vaikka energiahoidot ovatkin usein erittäin tehokkaita erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lieventäjinä, ne eivät kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten täydentävät hoitomuodot, joihin energiahoidotkin kuuluvat, toimivatkin juuri lääketieteellisen hoidon tukena. Koska energiahoidot saattavat nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkäriisi koskien mahdollista sairauttasi. 

Quantum-Touch®

hoitajat ja kouluttajat
 

Suomessa
 
vuodesta 2008 
 


kvanttikosketus.fi

fb kvanttikosketus
 
 
0403787020
kvanttikosketus.qtsuomi@gmail.com 


2022
Copyright
 Minna Sahlberg
tekstit, osa kuvista 
 
2022
Copyright 
 Arto Montonen
vesiputouskuvat

2022
Copyright
 Messuryhmä - QT Suomi
messuryhmän tuottamat mainokset 
 
 

2022
Copyright
Quantum-Touch Inc.
Trademark and Copyright Policy 

 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!